Nieuwe locatie voor Rooi Werkt

Vanwege de sluiting van Zaken en – bestuurscentrum Sint Oedenrode waren wij op zoek naar een nieuwe locatie. Bekkers Advies heeft een nieuw onderkomen gevonden aan Borchmolendijk 24 en wij mochten meeverhuizen.

Ons nieuwe bezoekadres (op afspraak) is:
Borchmolendijk 24
5492 AK Sint-Oedenrode

Over Rooi Werkt:

Stichting Rooi Werkt is een initiatief van ondernemersvereniging Business to Business (BtB) Sint-Oedenrode. De stichting heeft als doel bij te dragen aan en oplossingen te bieden voor een vitale, inclusieve lokale arbeidsmarkt.
Rooi werkt koppelt lokale werkgevers en werkzoekenden aan elkaar. Door werkgevers actief te benaderen, helpt Rooi Werkt (langdurig) werkzoekenden aan een baan en verkleint daarmee hun afstand tot de arbeidsmarkt.

Rooi Werkt werkt daarnaast met lokale werkgevers mee aan innovatieve arbeidsprojecten, om creatieve oplossingen te vinden voor de krapte op de arbeidsmarkt en om sociaal ondernemerschap te ondersteunen.

Rooi Werkt werkt samen met de gemeente Meierijstad, UWV, WSD/IBN, diverse sociale partners/maatschappelijke organisaties, en met werkgevers en inwoners van Meierijstad.